суббота, 30 апреля 2016 г.

Опалювальний сезон 2015-2016 завершено
1 квітня, місяць тому, завершився опалювальний сезон 2015-2016. Завдяки якісній підготовці в міжопалювальний період, КП «Токмак теплоенергія» вдало попрацювало цієї зими, принесло в оселі токмачан тепло і затишок.
Проте скарги на холодні батареї все ж таки траплялися. Ми давали розяснення, що основною  причиною проблеми з року в рік залишається незадовільний стан внутрішньобудинкових систем опалення. На жаль, ця ділянка системи теплопостачання не знаходиться в нашому підпорядкуванні. За їх стан відповідає підприємство, що обслуговує будинок.
На нашому підприємстві колектив несе відповідальність перед всіма споживачами, і завдяки нашим спільним зусиллям вдалося успішно провести опалювальний сезон 2015-2016 років.   Та розслаблятися ніколи, вже ведуться роботи з підготовки до наступного опалювального сезону.
Щира вдячність і нашим споживачам, які, незважаючи на складну економічну ситуацію, регулярно сплачують за послуги теплопостачання. А тим, хто має борги, ми нагадуємо про необхідність сплачувати за надані послуги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий