вторник, 14 октября 2014 г.

До опалювального сезону готові

КП «Токмак теплоенергія» провело роботи щодо підготовки до опалювального сезону 2014-2015 рр. Роботи з квітня по вересень було зроблено багато, а тому тепловики запевняють, що опалювальний сезон не буде зірвано через непідготовленість обладнання.
Одним з основних показників готовності підприємства до опалювального сезону є справність обладнання та теплових мереж. Підготовка в цьому напрямку розпочалась ще навесні. Одразу після закінчення попереднього опалювального сезону працівники КП “Токмак теплоенергія” склали план графіку робіт із підготовки до наступного, адже саме завдяки такому ретельному підходу до справи вдається уникати багатьох проблем на тепломережах взимку. Ще в квітні працівниками проведено гідравлічні випробування теплових мереж міста. Вже тоді за результатами випробувань спеціалісти визначили проблемні ділянки мереж і розробили план ремонтних робіт, щоб наступний опалювальний період розпочати своєчасно і провести без аварій та зупинок.
У період між опалювальними сезонами відремонтовано ділянки теплових мереж загальною довжиною 352 метри. Ремонтні роботи проводились і на теплових мережах, і в котельнях підприємства. У котельнях відремонтовано газове обладнання, електрообладнання, прилади вимірювання та автоматизації. Підготовка обладнання включала в себе очищення від бруду фільтрів, промивання ємностей зберігання солі, перевірку обладнання хім-водо-підготовки.
Одним з вагомих показників готовності системи до опалювального сезону є справність облікових приладів. Спеціалістами підприємства проведено Держперевірку приладів обліку теплової енергії, контрольно-вимірювальних приладів.
Якість проведених підготовчих робіт перевіряють гідравлічними випробуваннями теплових мереж міста на міцність і щільність. За результатами випробувань, що відбулися у вересні, видно, технічно місто готове до прийому тепла.

Незважаючи на економічні труднощі, для КП «Токмак теплоенергія» пріоритетним є якісне постачання тепла до осель своїх споживачів. Тому така велика увага приділяється підготовці до наступного опалювального сезону. Про якість підготовки свідчить те, що минулий опалювальний сезон проходив без проблем через несправність обладнання. Підприємство закликає споживачів своєчасно розраховуватися за надані послуги, щоб в холодні пори року ваш дім не полишали затишок і тепло.    

Комментариев нет:

Отправить комментарий